Cautare

15822 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (3.01 secunde)
"Sa va dea conducatori nemunciti si-nselatori / Sa va faca autostrazi cand o creste malaiu-n pereti / Binele la voi in tara sa vina la Pastele Cailor / Sa va construiasca mall-uri si sa va-ndoape cu E-uri / Sa va fure si cu garda, si politia si barda /Iar de nu vreti sa muriti sa va dea pensie de faliti, cat sa rezistati si voi ca sa-i votati tot pe ei".
In ziarul Ring, Adrian Paunescu scrie un text virulent despre cea mai grava ofensa la adresa noastra, a tuturor - prezenta tipului infect, cu toate inventivitatile sale bolnave, in acest joc in care se disputa destinul national.
Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP", a explicat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, citat de www.mediafax.ro.Seful finantistilor sustine ca rolul cantaretului este acela de a gasi solutiile de comunicare cu platitorii de biruri.
Campania a fost costisitoare, iar beneficiile intrarii la guvernare au disparut cu desavarsire. ... Cei ce pareau ieri a face parte din aceeasi echipa joaca astazi la doua capete. ... Isi cer dreptul de a arunca cu noroi.
De ce a asteptat ca baronii PD-L sa se vada cu sacii in caruta, cu loc asigurat pe lista lui Boc si nu a reclamat inca de atunci necesitatea votului individual?
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol cu titlul "Secretul consultarii in fata oglinzii", pe care il puteti citi in continuare. 'Cacialmaua consultarilor de la Cotroceni a inceput sa capete sens.
este vorba, asa cum am mai spus, despre o unitate de interventie politica, aflata sub comanda generalului Gabriel Oprea, formata dintr-un grup de senatori si deputati dezertori din Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal, care initial s-au strans intr-o gasca la Parlament numita a "independentilor" si care ulterior s-a inregimentat/ inregistrat cu acte in regula la Tribunal.
'Presedintele Traian Basescu joaca la doua capete si, prin vocea europarlamentarului Cristian Preda, seful statului pregateste garnitura a doua pentru Palatul Victoria si pentru presedintia PDL, premierul Emil Boc nemaifiind in carti pentru ambele functii, explica analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Editorialistul cotidianului Gandul crede ca remanierea Guvernului Emil Boc nu are nicio legatura cu opinia publica, ci este doar o afacere interna a democrat-liberalilor. ... Imaginea care va ramane peste ani este imaginea doamnei multi-ministru Elena Udrea care este chestionata de o padure de microfoane despre ce capete vor cadea.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Moare cu toti de gat", pe care il puteti citi in continuare.
In sfarsit, legea se afla, in aceste zile, in examinarea Curtii Constitutionale, fiind posibil chiar un verdict de respingere, cu toata obedienta Curtii fata de directivele Cotrocenilor.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul un articol cu titlul "Presedinte-jucator, sarlatan-comentator", pe care il puteti citi in continuare. ... In cei 6 ani de cand fecundeaza Romania cu gandirea sa, dl Basescu n-a pomenit o data verbul a munci.
M-am saturat, in egala masura, de proteste simbolice, de vehementa la televizor si capete plecate in Parlament. M-am saturat de rivalitatile din interiorul Opozitiei.
Drept raspuns ne-am trezit cu ratoiala presedintelui la adresa celor doua tari. ... S-a certat si cu Rusia, i-a imbatat cu apa rece si pe americani si a izbutit sa incalece si societatea romaneasca.
"Basescu, Politia e la usa ta!" au fost lozincile strigate aprig de protestatarii nemultumiti de taierea salariilor cu 25%.
Sondajele il dau invingator in alegerile de anul viitor, alaturi de partenerii din Uniunea Social Liberala, cu aproape 60%.
Nu pentru ca fostul lider ar fi argumentat in vreun fel incercarea de "destabilizare" a PSD, proiectata la sprit cu prietenii, ci, mai ales, din motive absolut pragmatice.
Dupa declaratiile recente ale presedintelui Traian Basescu, dezbaterea privind regionalizarea a inceput sa capete amploare. Cu atat mai mult cu cat au aparut pe surse si primele harti care descriu intentiile puterii de a reorganiza administrativ-teritorial Romania pe 16 regiuni.
Liderul PNL si copresedintele USL a facut, azi, cea mai buna miscare posibila, anume, a iesit singur la o conferinta de presa si a spus lucrurilor pe nume, dar nu doar ca sa ne auzim vorbind, ci - esential - cu valoare de actiune.
Netanyahu s-a intalnit cu presedintele Basescu si cu premierul Boc ca parte a unui demers pe care Israelul il intreprinde in 60 de state democratice pentru a nu se recunoaste la ONU statul numit Palestina. ... La Bucuresti Netanyahu a fost extrem de sarmant cu presedintele Basescu.
google-analytics.com